Hoe plan ik mijn vrijwilligersdiensten

Of je nu badmeester, coördinator, vrijwilliger bent, je kunt inloggen op de jekerdapp om je diensten te plannen. Op het moment van het vrijgeven van het nieuwe seizoen worden alle vrijwillgers uitgenodigd via e-mail om de diensten te plannen.

Uitnodiging via e-mail
In de e-mail staat uitgelegd hoe je je kunt inschrijven. Ook vind je in de mail een link waarop je kunt klikken om je vrijwilligersdienst in te plannen. Log in met je lidnummer en wachtwoord. Als je dat niet meer weet, klik dan op wachtwoord vergeten en vul het bij ons bekende e-mailadres in om je inloggegevens nogmaals op te vragen. Wij sturen alleen maar de gegevens van het hoofdlid van het huishouden. Als het hoofdlid is ingelogd kan voor ieder lid in het huishouden de login worden aangepast.

Ruilen
Omdat de uitnodiging aan iedereen wordt gestuurd kan het zijn dat je datum en tijdstip van voorkeur al ingevuld is. Kies in dat geval een andere datum. LET OP: Als je jezelf hebt ingepland kun je jezelf niet meer verwijderen. Blijkt op een later tijdstip dat je toch niet kunt dan kun je de ruildienst in de jekerdapp aanspreken om te proberen je dienst met iemand te ruilen. Heb je al iemand gevonden, dan is dat heel makkelijk. Heb je niemand gevonden dan kun je eerst een verzoek bij alle andere vrijwilligers neerleggen (via de jekerdapp). Is dat 3 dagen voor je dienst nog steeds niet gelukt, dan krijg je de beschikking over een NOODKNOP in de jekerdapp waarmee je de beheerder van de jekerdapp mag inschakelen om je dienst te ruilen. Het is heel belangrijk dat je probeert je dienst te ruilen omdat niet komen opdagen altijd een sanctie betekent!

Voorwaarden van plannen
In tegenstelling tot voorgaande jaren mag je nu zelf je dagen en uren kiezen. Daarvoor zijn wel een aantal voorwaarden per soort dienst gesteld. Zorg dat je aan alle voorwaarden voldoet om sancties te voorkomen. Als je daaraan voldoet en alles hebt ingepland voldoe je aan de voorwaarden van lidmaatschap en verheugen we ons op jouw aanwezigheid in het zwembad Jekerdal.

Het kan ook zijn dat de vrijwilligers coördinator een ruilverzoek opzet om openblijvende plekken te regelen, we hopen dat je alles in het werk stelt om hieraan mee te werken zodat op elk moment gedurende het seizoen een veilige zwemomgeving kan worden gegarendeerd.

Wil je meer weten over de voorwaarden van plannen en de sancties, klik dan hieronder op NEE voor een uitgebreid antwoord.